Om oss

Företaget miLUVA AB bildades år 2013 men varumärket registrerades redan 2010 av Susanne Ersson. miLUVAS kläder designas av företagets grundare Susanne Ersson och kläderna tillverkas i Gävle, Sverige. Vi hoppas att våra kläder visar vår passion genom vår design och de materialval vi gör.  Vårt sinne för detaljer ger våra kläder "det lilla extra". För oss är bra kvalitet en självklarhet. Detta säkerställer att våra kläder kan användas länge genom återanvändning. Vi på miLUVA arbetar för att ständigt förbättra vår miljöpåverkan och vi väljer att engagera oss i olika slag av projekt som stödjer barn.

Vi väljer Oeko-tex certifierat material. Oeko-tex är en märkning av textilprodukter som visar att de inte innehåller några ämnen som är farliga för hud och hälsa. Många av våra tyger är ekologiska.Vår vision är att "vara engagerade i en hel värld" och vår mission är att "glädja alla barn". Vår verksamhet bygger på kundnöjdhet och respekt för medarbetare, partners och vår miljö.Vi är tacksamma om våra kunder vänder sig till oss med sina tankar och synpunkter kring våra produkter.

 

"Redan 2008 designade jag och sydde min första namnmössa. Jag älskar att skapa och jag har sytt sedan jag var liten. När jag fick min dotter 2008 hade jag svårt att hitta fina kläder till henne som jag tyckte om, och eftersom jag har en textilutbildning så det blev naturligt för mig att sy hennes kläder och mössor själv. När min omgivning blev intresserad av att köpa kläder som jag sydde väcktes tanken av att utveckla min passion genom att driva ett företag baserad på min design." /Susanne 

With love from mi...

 

VAD ÄR OEKO-TEX® STANDARD 100 OCH VAD INNEBÄR DET?

OEKO-TEX® Standard 100 är ett oberoende globalt test- och certifieringssystem för textila rå-, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled. Certifieringen innebär att textilen i den färdiga produkten är fri från ohälsosamma kemikalier. Certifieringssystemet infördes 1992 och huvudsyftet är att utveckla provningskriterier, gränsvärden och testmetoder på vetenskaplig grund.

 

 

 

 

 

Produkter
Övrigt

Nyhetsbrev

Få information om nya kollektioner och specialutgåvor

Prenumerera

Kontakta oss

Tel. 070 - 30 55 876
info@miluva.com