Köpvillkor

We offer standard payment solutions for our domestic market (Sweden) and also for Norway and Finland. For orders from other countries, we offer Paypal as payment solution. 

 

Behandling av personuppgifter

Vi behandlar Dina personuppgifter främst för att kunna fullfölja våra förpliktelser mot Dig på bästa sätt. Vår utgångspunkt är att inte samla in och behandla mer uppgifter än vad som krävs för respektive ändamål. Dina personuppgifter behövs för att vi ska kunna ge Dig en bra service, information och uppföljning av Ditt köp. Vi kan också komma att behöva Dina personuppgifter för att uppfylla rådande lagar och regler, genomföra kund och marknadsanalyser samt skicka våra nyhetsbrev. Vi garanterar att inga uppgifter om Dig kommer att säljas eller överföras till tredje part. Enligt GDPR har Du rätt att få den information som vi har registrerat på Dig. Du kan när som helst begära rättelse eller borttagning ur vårt register.

Vi samlar in information från Dig när du beställer produkter via vår webbshop, kontaktar oss via kontakformuläret eller anmäler Dig till vårt nyhetsbrev. Den insamlade informationen vid beställning av produkter inkluderar Ditt namn, e-postadress, telefonnummer och adress. Om Du får vårt nyhetsbrev så har vi Din e-postadress sparat och även namn om Du har angett det vid registrering. Du kan när som helst avregistrera Dig från vårt nyhetsbrev genom att maila oss på info@miluva.com.

Åldersgräns

Du måste vara 18 år för att handla.

Pris

Samtliga priser är angivna i svenska kronor, inklusive moms 25%. Vid eventuella prisjusteringar gäller priset som är aktuellt vid din beställning. Fraktavgift och eventuell fakturaavgift ingår inte i angivna priser.

Beställning

En orderbekräftelse skickas automatiskt till din mailadress.  

Vi reserverar oss för slutförsäljning och har då rätt att häva ditt köp. Detta efter att ha varit i kontakt med dig.

Betalning

Vi erbjuder ett flertal betalningssätt via Klarna. Du kan köpa via faktura, kortbetalning eller betalning via internetbank (SEB, Nordea, Swedbank, Handelsbanken). Du har också möjlighet att delbetala din faktura via Klarna. Vi erbjuder även Paypal som alternativ.

Leverans

Vår målsättning är att dina beställda varor skickas inom 1-5 arbetsdagar. Under julledigheten och vid högsäsongen under våren och hösten och i juletider kan det bli en viss fördröjning av leveranser. Vi skickar din beställning med Postnord och du får en leveransbekräftelse till din mailadress när vi postat ditt paket. Paketet skickas hem till dig. I det fall försändelsen är för stor för postlådan hämtas den ut på närmaste utlämningsställe. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Upptäcker du skador på paketet ska du omedelbart anmäla detta till postkontoret och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut skadat paket.

Paket som inte hämtas ut

Det är ditt ansvar att hämta ut försändelsen på utlämningsstället innan det går i retur till oss. Om du inte hämtar ut ditt paket på utlämningsstället, skickas det tillbaka till oss och vi debiterar då 150 kr för frakt-, hanterings- och administrativa kostnader. Icke uthämtade varor omfattas ej av ångerrätten.

Frakt

Fraktkostnaden för en beställning debiteras enligt vikten på paketet som vi skickar till Dig. Fraktkostnaden visas i kassan. För order över 1500 kr tillkommer ingen fraktavgift inom Sverige.

Vill du att vi skickar direkt till adress utomlands så kontakta oss via mail för mer info. 

Vill du att vi skickar ditt paket via skicka lätt, så kontakta oss gärna innan beställning. Kunden står för kostanden/portot, som baseras på vikten på Din order din förändelse blir då spårbar hos postnord. Ett säkrare sätt för dig som kund om den skulle komma bort. Rekommenderas vid ordrar över 500:- För ordrar över 1500:- som vill ha sin försädelse via skicka lätt tillkommer en avgift motsvarande postnords kostnad som ligger mellan 50-100:-

Ångerrätt

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar, enligt Distans- och hemförsäljningslagen (konsumentverkets rekommendationer). Ångerrätten gäller endast varor som är oanvända och oskadade. De varor som inte hämtas ut på postens utlämningsställen omfattas ej av ångerrätten.

Retur och reklamationer av varor

Är du inte nöjd med din vara får du naturligtvis returnera varan. Det är 14 dagars returrätt på dina varor från det datum du erhållit dem.  Kontakta oss alltid innan retur. Du står för kostnaden för frakten vid returer.

Vid reklamation av felaktig leverans eller icke felfri vara kontakta oss för retur. miLuva AB står då för fraktkostnaden. Personliga produkter kan ej retuneras men får reklameras om det är något felaktigt med varan. Byte av storlek är inte skäl för reklamation. 

SMS-utskick

Det mobilnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-aviseringar av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

Övrigt

Observera att produkternas färg kan återges på felaktigt sätt beroende på din bildskärm och inställningar. Upplevda avvikelser i färg är inte skäl för reklamation.

Kontakta oss vid frågor:

info@miluva.com

Tel: 070 30 55 876

miLuva AB

Postadress:

Storvadsbrovägen 17

817 93 Hamrångefjärden

Org nr: 556945-8390

 

 

 

 

 

Produkter
Övrigt

Nyhetsbrev

Få information om nya kollektioner och specialutgåvor

Prenumerera

Kontakta oss

Tel. 070 - 30 55 876
info@miluva.com